Közvetlen vízparti kalandok: élvezd a naplementét a balatoni Világos Hotelben!

2023. június 27., kedd, 13:13

Vakáció a Balatonon: fedezd fel a Világos Hotel különleges nyári programjait!

Ahogy a napsütés és a kék ég megtölti a horizontot, úgy válik egyre vonzóbbá a gondolat, hogy eltöltsünk néhány napot a Balaton partján. A Világos Hotel különleges lehetőségeket kínál számunkra, hogy feledhetetlen nyaralásban legyen részünk, melyet közvetlen vízparti élményekkel koronázhatunk meg.

AJÁNLATKÉRÉS

Közvetlen balatoni strand

A Világos Hotel egyedülálló helyszínen található, hiszen közvetlenül a Balaton partján fekszik. Innen csodálatos kilátás nyílik a tóra, és a naplementét szinte az első sorból csodálhatjuk meg. Tegyük félre a hétköznapi gondokat, és merüljünk el a balatoni vakáció élményében, amelyet emlékezetessé tehetnek a szálloda nyári programjai.

A Világos Hotel ugyanis nem csak a felejthetetlen panorámával csábít minket, hanem számos kalandot is kínál. Legyen szó akár vízi sportokról, mint a szörfözés vagy a SUP-ozás, akár hajókirándulásról vagy egyéb vízi kikapcsolódásról, ezeken az élményeken keresztül igazán felfedezhetjük a balatoni nyár varázsát.

SUP

A szálloda különleges programjai mellett a helyi gasztronómia is várja vendégeit. A környék jellegzetes fogásai, mint a halsütés vagy a lángos, garantáltan fokozzák a vakáció élményét. A Világos Hotel éttermében pedig egyedi balatoni ízeket kóstolhatunk meg, melyek széles választéka minden ízlésnek kedveskedik.

AJÁNLATKÉRÉS

A balatoni nyaralás nem teljes a Világos Hotelben eltöltött esték nélkül. A közvetlen vízparti helyszínnek köszönhetően romantikus sétákat tehetünk a parton, miközben a naplementétől búcsúzik a tó. A szálloda teraszáról pedig a nyugtató hullámzás és a színpompás ég teszi elvarázsolóbbá a nyári estéket.

Standard kétágyas szoba (erkély, klíma)

A Világos Hotel igazi paradicsom azok számára, akik szeretnének elmerülni a balatoni nyár örömeiben. A közvetlen vízparti elhelyezkedés, a számos kalandos program és a helyi gasztronómiai kóstoló mind hozzájárulnak ahhoz, hogy felejthetetlen vakációt töltsünk el a Balatonon. Ne hagyjuk ki ezt az élményt, foglaljunk szobát a Világos Hotelben, és élvezzük a balatoni nyarat minden pillanatában!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala