Blog

Álomnyaralás kettesben?
2023. április 20.
Nincs is más, amire jobban vágynál, mint egy édes kettesben eltöltött pihenés? Az Aura Hotelben minden csakis rólatok szól...
Itt van május elseje...
2023. április 19.
Nyakunkon a következő hosszú hétvége és megannyi színes programlehetőség országszerte. Pihenjük és használjuk a hosszú hétvégét egy izgalmas feltöltődésre!
Kirándulások, felfedezések, élményteli programok Sopronban és környékén
2023. április 5.
Ha Sopronban jár, feltétlenül látogasson el a város népszerű, és kevésbé ismert látványosságaihoz. Fedezzen fel új helyeket, kiránduljon, vagy akár pattanjon biciklire, és ismerje meg a tó környékét két keréken!
Induljon a hosszú hétvégék tervezése!
2023. március 28.
Hosszú hétvégék és a legjobb szálláshelyek hozzá
Áprilisi programajánló Hévízen
2023. március 24.
Színes áprilisi programok Hévízen és környékén
Sopron – a szabadság, a hűség és a kékfrankos városa az Alpok lábánál
2023. március 13.
Sopron sok turista szívébe lopta be magát, sokak kedvenc úticélja. Hosszan sorolhatjuk miért érdemes ezt a kedves kis várost felfedezni.
Mediterrán utazás mesés szállással
2023. március 2.
Már tervezi a 2023-as nyaralását, de még nem tudta eldönteni merre is induljon? Egy szuper tavaszi kikapcsolódás megtervezéséhez segítünk most ajánlónkkal.
Idén is érdemes a nemzeti ünnep alkalmával kirándulni, kikapcsolódni
2023. március 1.
Idén is országszerte több múzeum látogatása lesz ingyenes március 15-én, ezért is megéri egy szuper ünnepi kikapcsolódást betervezni. Hosszabbítsa meg a szabadságát, vegye nyakába a várost és szerezzen új élményeket! Ha felkeltettük az érdeklődését, tekintse át a listánkat, melyben megyékre lebontva találja az ingyenesen látogatható tárlatokat, kiállításokat.
Tavaszi fáradtság? Megoldások pihentető tavaszi hétvégékhez.
2023. február 27.
Kihagyta a téli wellnesst Hévízen? Még nincs minden veszve, tavasszal több akciós ajánlat is vár Önre! A világ legnagyobb termáltavának vize tavasszal már kellemes, 30 °C-os.
Felnőttbarát szálláshelyek a Hotel & More kínálatában
2023. február 24.
Biztosan volt már, akár több olyan pillanat is az életük során, amikor el akartak vonulni csak ketten a párjukkal valahova. Csak egy kis kikapcsolódásra, egymásra hangolódásra, el a mindennapok monotonitásából, édes kettesben, egy olyan helyre, ahol minden csak Önökről szól. De hova is lehetne menni ilyenkor? Legyen nyugodt, csendes, romantikus, de maradjon belföldön. Nem egyszerű a döntés. Viszont a Hotel & More szállodai, most is segítenek ebben a döntéshozatalban! Tekintse meg két legközkedveltebb felnőttbarát szállodáinkat!
Balaton télen-nyáron
2023. február 18.
Hallotta már azt, hogy a Balaton szezonális? Nos, itt vannak a Hotel & More szállodái, hogy megcáfolják ezt a tévhitet, hiszen télen-nyáron számos lehetőséggel várjuk Önöket, közvetlen a vízpart mellett! Sőt, most 2023. február 21.-ig előfoglalási kedvezménnyel foglalhat 2023. január 28. és 2023. augusztus 31. közötti dátumokra!
Esküvő helyszínek meghitt környezetben
2023. február 16.
Már tervezgeted az esküvőtöket, de még nem találtad meg a tökéletes helyet? A Hotel & More szállodái különleges helyszíneken valósítják meg álmaidat a NAGY NAPRA! Tervezz velünk!
Miniesküvők - Családias légkör, meghitt pillanatok
2023. február 16.
Meghitt ünnepséget szeretnél szűk körben, a számodra legfontosabb emberek részvételével? Neked álmodtuk meg a Miniesküvőt, hiszen a kisebb esküvők is megérdemlik az odafigyelést, a tökéletes szervezést! Blogunkban megismerheted a Hotel & More Miniesküvős helyszíneket, ahol megtervezheted felejthetetlen Napotokatt!
Hogyan válassz egy napos kiruccanáshoz úti célt?
2023. február 14.
Nehéz eldönteni, hogy 1 napra érdemes-e csomagolni és elindulni vagy sem. De most adunk pár tippet, hogy semmi kétség ne legyen benned és azonnal elkezdhess pakolni egy villám kikapcsolódásra.
Valentin-napi romantika
2023. február 7.
Még mindig keresi a tökéletes ajándékot szíve választottjának? Lepje meg valami igazán különleges ajándékkal, egy felejthetetlen pihenéssel, kikapcsolódással a Hotel & More szállodáiban!
Áll a bál a Hotel & More-nál
2023. február 7.
Farsangi hangulat a Hotel & More szállodáiban! Idén sem marad el a jókedv, móka és mulatság.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala