Blog

Szüreti fesztiválok - Szeptemberi programkavalkád
2022. augusztus 29.
A nyár végével nem áll meg az élet. Sőt. Most kezdődnek csak igazán az élmények. Tökös programok, kézműves vásárok, koncertek, finom ételek és borok, szüreti felvonulások várják Önt az ország számos városában.
Vegyél ki egy őszi szabadnapot és irány Balatonfüred
2022. augusztus 22.
Kulturális és gasztróélmények a Balaton fővárosában. A Balaton minden évszakban csábít. Az északi part egyik legnépszerűbb városát, Balatonfüredet viszont különösen érdemes ősszel is meglátogatni.
Viszlát Nyár, Helló Őszi Szünet - Családi kikapcsolódás az Aquarell Hotelben
2022. augusztus 15.
Utazzunk még! Ősszel is! Mert minden élmény nem fér bele egy nyárba
Őszi élményszüret - Bakancsos túrák belföldön
2022. augusztus 15.
Őszi programajánló pároknak, családoknak vagy baráti társaságoknak
A Thermal Resort Lendava gyógyvízzel és élménymedencékkel vár minden korosztályt!
2022. június 15.
Apartman, szálloda, kemping? Ön melyiket választaná? Pihenés, mintha a saját nyaralójába menne vagy az igazi kényelmet keresi? Esetleg egy élménydús családi kempingezés? Bármelyik is az igazi, nálunk mindent megtalál.
Idén a Hotel & More szállodái is részt vesznek a cipősdoboz akcióban
2021. november 29.
2021. november 26-tól ismét cipősdoboz akció a baptista szeretetszolgálat szervezésében! Idén a Hotel & More egyes szállodái is részt vesznek a gyűjtésben, melyről Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója egy rövid interjú keretében mesélt.
Fedezze fel az ősz kincseit Magyarországon a Hotel & More szállodáival
2021. szeptember 29.
Következő blogunk az ősz kincseit foglalja össze, hogy ez az időszak is maradandó élményeket adjon Önnek.
A Hotel & More Group kínálatát új szálloda erősíti: bemutatkozik a Hotel Budapest
2021. augusztus 30.
Szeptember 1-jétől a Hotel Budapest visszatér a köztudatba. A 289 szobás ikonikus fővárosi szálloda, korábbi nevén, Körszálló, immáron Hotel & More színekben, kinyitja kapuit és gyönyörű panorámájával várja ismét vendégeit!
Bemutatjuk a megújult nemesnádudvari Knáb Panziót, mely szeptembertől ismét várja Vendégeit
2021. augusztus 14.
A Panzió felújítása 2021 márciusában kezdődött, mely során olyanolyan átalakítások történtek, hogy szeptembertől egy teljesen megújult belső designú szálláshely várja visszatérő és új Vendégeit! Nézze meg Ön is..
2021-es Veszprém Város Bora a Villa Pátzayban, jöjjön el és kóstolja meg Ön is
2021. július 22.
A Prémium Pátzay Chardonnay 2018 Veszprém Város Bora 2021-ben! Ezzel a címmel az újonnan csatlakozott szállodánk, a Pátzay Borhotel, tulajdonosa büszkélkedhet!
Új balatonfüredi szálloda a Hotel & More-nál: a felnőttbarát Aura Hotel
2021. július 15.
A Balaton fővárosában, Balatonfüreden inspiráló környezetben elhelyezkedő, minőségi szolgáltatásokat kínáló szálloda szlogenje: „Fill up, feel good! vagyis Feltöltődés felsőfokon!” nem csupán üres ígéret, hanem maga a valóság.
Ismét új szálloda a Hotel & More családban: Villa Pátzay Borhotel
2021. július 13.
Badacsony szívében, a Balatontól csupán 1,5 km-re, festői környezetben található a csodálatos panorámájú Villa Pátzay Borhotel.
Elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja, töltse le Ön is!
2021. július 12.
A Hotel & More Hotels saját applikációval büszkélkedik, melynek előnyeiről itt olvashat először!
Felhőtlen kirándulás korlátok nélkül, avagy fedezzük fel Belföldet
2021. július 2.
A várva várt pillanat megérkezett!
A kormány legfrissebb rendelete értelmében megszűnt a korlátozások jelentős része, ami azt is jelenti, hogy immáron hatalmas örömmel várunk Mindenkit!
NyárONfotó Nyereményjáték - készítsen egy jó képet és nyerjen!
2021. június 29.
Jó idő, jó társaság = élményekkel teli nyaralás!
Új wellness- és gyógyszálloda a Hotel & More kínálatában: Park Hotel Harkány
2021. június 17.
Július elején nyitja meg újra kapuit a Hotel & More Group legújabb wellness- és gyógyszállodája, a 105 szobás Park Hotel Harkány közvetlenül a Harkányi Gyógyfürdővel szemben.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala