Családi programok Sopronban

2023. május 16., kedd, 13:19

Töltsék a gyereknapot és egyben a hosszú hétvégét Sopronban és fedezzék fel a környék látványosságait, programjait

Sopron gyönyörű város az osztrák határ közelében, és tökéletes helyszín a családok számára, akik érdeklődnek a kultúra, a történelem, a természet és az aktív szabadidős tevékenységek iránt. Az alábbiakban bemutatjuk Sopron legjobb gyerekprogramjait, hogy a következő látogatásotok során megtervezhessétek a családi szórakozást.


Macskakő gyerekmúzeum
A Macskakő gyerekmúzeum az egyik legnépszerűbb látnivaló Sopronban a gyerekek és családok körében. Az interaktív kiállításokat és játékokat kínáló múzeum minden korosztály számára izgalmas és érdekes. 2018-ban nyerte el Az év kiállítása címet a Macskakő Gyermekmúzeum és közösségi tér állandó tárlata.

Bobpálya

Bobpálya
Ha szereted az izgalmas és pörgős szórakozást, akkor a bobpálya Sopronban a tökéletes választás. A bobpálya látogatói megtehetik az éles kanyarokat és az emelkedőket, miközben csodálják a gyönyörű panorámát.

Boszorkányösvény
A boszorkányösvény egy különleges program a gyerekek számára, melynek során az erdőben barangolva kalandos történeteket élhetnek át és varázslatos dolgokat fedezhetnek fel. A boszorkányösvény az erdőben található, és gyönyörű környezetet biztosít a gyerekek számára, hogy elkalandozzanak a természet csodálatos világában. A tanösvényen különböző interaktív pontok találhatóak, ahol a gyermekek különböző játékos feladatokat teljesíthetnek. A boszorkányok és varázslatok témája még izgalmasabbá teszi a sétát . A tanösvény végén található a Károly-kilátó és egy erdei büfé, ahol megpihenhet a család.

Erdő Háza
Sopron legszebb erdős részén található az Erdő Háza, amely a természet szeretetére és megismerésére helyezi a hangsúlyt. A gyerekek itt felfedezhetik az erdő titkait, és megtanulhatják, hogyan kell felelősen viselkedni a környezetükkel. Az Erdő Házában interaktív kiállítások és tanulóprogramok várnak, amelyek játékos formában oktatják a természetvédelmet és az ökológiát. A gyerekek részt vehetnek az erdei séta programokon, ahol élőlényeket figyelhetnek meg és természeti kincseket gyűjthetnek. Az Erdő Háza egy olyan hely, ahol a gyerekek közelebb kerülhetnek a természethez és megismerhetik annak csodáit.

Family Park

Family Park Ausztria
Ha a gyereknap alkalmából valami igazán különlegeset szeretnél ajándékozni a gyermekeknek, látogassatok el a Family Parkba Ausztriában! Ez az izgalmas vidámpark mindössze 30 perces autóútra található Soprontól, és számos élményt kínál a családoknak és a gyerekeknek. A Family Parkban olyan atrakciók találhatóak, amelyek minden korosztály számára élvezetesek. Legyen szó hullámvasútról, kalandparkról vagy vidámparki játékokról, itt mindenki megtalálja a kedvére valót. Ausztria legnagyobb szabadidőparkja 145.000 négyzetméteren terül el a Fertő tó nyugati partjától pár kilométerre. Gyerekekkel utazóknak a Fertő tavi kirándulás fénypontja, kihagyhatatlan egész napos program.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala