Ideje lefoglalnia nyaralását! Most 15+5% kedvezményekkel várjuk.

Kihagyhatatlan nyári ajánlatok

2024. május 13., hétfő, 10:14

A Hotel&More szállodák már javában a nyárra készülnek. Szeretnénk megkönnyíteni Önnek a döntést, hogy idén merre induljon, ha tartalmas és pihentető szabadságra vágyik.
Tekintse meg szállodáink kihagyhatatlan ajánlatait!


Hogyan lehet az Öné a 15%+5% kihagyhatatlan kedvezmény?



  • Foglalás előtt lépjen be a hűségprogram kedvezményekért!
  • Ha még nincs törzsvendég fiókja, regisztráljon a H&M Hűségprogramba oldalunkon:

Regisztrálok

  • Foglalja le szállását közvetlenül honlapunkon!



Siófoki feltöltődés



A Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness Hotelben most 15+5% kedvezménnyel akár 23.800 Ft / fő / éj áron foglalhatja le nyaralását. Kattintson és nyaraljon Siófokon!

Okos ajánlat félpanzióval


A REED Luxury Hotel & Bistro***** 15+5% kedvezménnyel várja vendégeit, most akár 38.879 Ft / fő / éj áron is Öné lehet egy 5*-os nyaralás élménye.

Exkluzív nyári feltöltődés és kényeztetés


Pihenjen a természetben, Noszvajon



A Oxigén Family Hotel**** izgalmas programokkal, minden héten más témára épülő animációs foglalkozásokkal várja a családokat. Ez az élmény most 15+5%-kal kevesebbért, 22.521 Ft / fő / éj ártól az Önöké lehet. Kattintson és válassza a Nyári áreső kedvezményt!

Nyári áreső


A Tündérkert Hotel Noszvaj a De la Motte kastély szomszédságában, erdei környezetben várja a természetben feltöltődni vágyó vendégeket. Használja ki most a 15+5% kedvezményt és foglaljon akár 14.450 Ft / fő / éj áron!

Fantasztikus ajánlat félpanzióval


Duna-parti kalandok



A ráckevei Duna Relax Hotel**** felnőttbarát környezetben várja Önöket. Itt garantált a nyugalom. Ha csöndes, romantikus napokra vágynak, most akár 15% kedvezménnyel foglalhatja le nyaralását. Ajánlatunk a kampány idején 20.615 Ft / fő / éj ártól elérhető.

Ütős ajánlat 15% kedvezménnyel


Nyaraljon Balatonfüreden



Az Aura Hotel Balatonfüred különleges programokkal készül a nyárra. Gin-kóstoló, szaunaszeánsz, Happy "koktél" Hours.... legyen Ön is részese az élményeknek! Használja ki a 15+5% kedvezményt és foglaljon akár 24.185 Ft / fő / éj áron!

Aura TOP15

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala