Szüreti fesztiválok - Szeptemberi programkavalkád

2022. augusztus 29., hétfő, 08:00

A nyár végével nem áll meg az élet. Sőt. Most kezdődnek csak igazán az élmények. Tökös programok, kézműves vásárok, koncertek, finom ételek és borok, szüreti felvonulások várják Önt az ország számos városában.

Kapcsolódó linkek
KALOCSA - PILVAX HOTEL

XXXI. Csíplek Kalocsa! Paprika- és Gasztrofesztivál - Kalocsa legjobban várt és legrégebbi hagyományokkal rendelkező eseménye szeptember 9 és 11 között az Érsekkertben és a Lengyel piacon! A Paprikafesztivál gazdag, színes programkínálattal várja az érdeklődőket Kalocsára. Igaz nem egy szüreti fesztivál, de biztosan csípni fogja ezt is.



Kapcsolódó linkek
BALATONFÜRED - AKADÉMIA HOTEL****

Füredi szüret, több napos fesztivál a szüret jegyében Balatonfüreden. Látványos menet borlovagrendekkel, mutatványosokkal, díszes fogatokkal. A parton kézműves vásár, koncertek, boros pavilonok és gasztroudvar. Egy kis őszi pezsgés a méltán híres füredi borkultúrára felfűzve. Október közepén ismét megünnepli a szüretet a város. Látványos felvonulás, borlovagrend avatás, kulturális programok, vásár és gasztronómia a város több pontján. A hagyományos felvonulás a Vásárcsarnok parkolójából, a szokásos útvonalon, a Kisfaludy Színpadig.

Kapcsolódó linkek
Hévíz - Hotel FIT

Szeptember első hétvégéjén rendezik meg a szüreti mulatságot a több százéves szőlőtermesztői és borkultúrával rendelkező egregyi városrészben.A rendezvényt a szüreti felvonulás nyitja meg, lovasszekéren róják a város utcáit a résztvevők, de akár szőlőpréselést is kipróbálhatnak. A színes programok alatt pedig a must mellett különféle borokat kóstolhatnak, de lesz főzőverseny is.



Kapcsolódó linkek
PARK HOTEL HARKÁNY

A Harkányi Szüreti Fesztivál idén augusztus 26. és 28. között kerül megrendezésre, melynek programjai minden korosztály számára szórakozási lehetőséget kínál.
Szüreti kavalkád, koncertek, táncfellépések, helyi kézműves termelők kitelepülése – ez mind jellemzi a Harkányi Szüreti Fesztiválokat!
Vasárnap délután látványos menettánc indul a környék több nemzetiségű néptánc csoportjai részvételével. Finom ételek és a régió borai mind megtalálhatóak a háromnapos esemény alatt.
Esténként hazai híres előadók könnyűzenei koncertjeit élvezhetik az ide látogatók.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala