Tökéletes nyárindító program: piknikezz a Balaton-felvidéken!

2023. május 31., szerda, 12:23

A Balaton-felvidéken sok szép hely van, ahol érdemes letelepedni egy kicsit és elmerülni a minket körülvevő környezetben. Ezekhez az élményekhez az Akadémia Hotel szívesen készít össze piknikkosarakat finomságokkal és kerékpárt is bérelhettek recepciónkon.

Tihanyi őslevendulás

Az őslevendulás lila tengerében érezhetitek az igazi nyugalmat és harmóniát. A Tihanyi-félsziget lenyűgöző kilátásai mindig elvarázsolnak. A levendulamezőn, az alattatok elterülő Balaton és a távolban húzódó hegyek látképét pásztázhatjátok. Terítsétek ki a piknik takarót, és élvezzétek a csendet és a nyugalmat az őslevendulás közepén. Vegyetek magatokkal finomságokat és üdítőket, és pihenjetek meg a levendula mező illatos környezetében.


Vászoly, Szent Jakab-forrás

Vászoly, a Balaton-felvidéken egy igazi gyöngyszem: a Szent Jakab-forrás és környezete elbűvöli az egyébként is bájos faluba érkezőket.
A zöldellő gyepen terebélyes fák hajlanak, a kiépített forrás pedig egy csodaszép tavacskába ömlik. A vízi színpad csak hab a tortán - igazi mesebeli hangulatot teremt a látogatók számára a vászolyi Nemesdombon.


Koloska-völgy

Indulj el egy kalandos kirándulásra a Koloska-völgyben, ahol lenyűgöző erdők, csobogó patakok és varázslatos sziklák várnak.
A völgyben számos túraútvonal található. A Jókai-kilátóba kapaszkodva csodálhatjuk meg a Balaton panorámáját.
A Koloska-völgyben vadasparkot is találunk, ennek meglátogatásához a jelzett ösvény helyett a betonúton kell gyalogolnunk a völgyben.


Piknikkosár ajánlataink:

• Piknik kosár PRÉMIUM
4 ízletes, házias szendvics
szezonális gyümölcsök (2 fajta)
2 palack ásványvíz vagy üdítő
• 4 900 Ft / csomag

• Piknik kosár ÍNYENC
4 ízletes, házias szendvics
szezonális gyümölcsök (2 fajta)
2 palack ásványvíz vagy üdítő és egy palack balatonfüredi bor
• 7 900 Ft / csomag

Csomagajánlatok és árak itt>> Kattints ide


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala