Nyár eleji programok és élmények országszerte

Segítünk kitalálni, hova utazzon a következő hetekben

2024. május 16., csütörtök, 10:37

Utazást tervez a következő hetekben? Engedje, hogy segítsünk!
sszegyűjtöttünk Önnek egy csokorba néhány izgalmas programot: sör- és borkóstolók, koncertek és programok minden mennyiségben.

Válogasson nagy városaink rendezvénykínálatában!


Balaton Beer Weekend - Balatonfüred

Május 31. és június 1. között lehetősége van megkóstolni a Balaton környékén főtt söröket és bemutatják a dunántúli sörrégió söreit! A fesztivál kulcsszava a LOKALITÁS! Helyi sörök, helyi ételek, helyi kultúra!

Ha szállásra is szüksége van, foglaljon az Aura Hotelbe, éljen az AURA TOP15 ajánlat kedvezményével!

Érdekel


Everness Fesztivál - Siófok

Június 25. - július 1. között rendezik meg a fesztivált, ami összehozza a hasonlóan gondolkodó, önismereti úton járó, tudatos életmódot választó embereket egymással. Tudatosság, feltöltődés, közösség.

Szállásigény esetén várjuk a Residence Hotelben, válassza az Okos ajánlatot félpanzióval!

Utaznék


Duna-part Feszt - Ráckeve

Irány a zöld, ahol a parton a kedvenc zenekarai és DJ-i szórakoztatják hajnalig! Egy 3 napos könnyűzenei fesztivál, igazi közösségi élmény várja július 4-6. között.

A koncertek után pihenjen a Duna Relax Hotelben. Ismerje meg Előfoglalási ajánlatunkat!

Irány a fesztivál


Agria Nyári Játékok - Eger

Idén július 5. - augusztus 3. között ismét nyári színház az egri várban, ahol musicalek, operett, vígjátékok, történelmi musical és emlékkoncertek várják a kultúrakedvelő érdeklődőket.

Induljon az előadásokra Noszvajról, a Tündérkert Hotelből! Foglalja most Fantasztikus ajánlatunkat!

Megnézem


Szegedi Borfesztivál és Szeged Napja

Május 16-26. között idén is megrendezésre kerül Szeged legnagyobb ingyenes eseménye. Több száz borkiállító, koncertek, Hídi Vásár és rengeteg szórakoztató és kulturális program, egy igazi kihagyhatatlan szegedi tavasz-záró programsorozat, nem csak borívóknak, gyerekeknek is!

Foglalja le a Science Hotel korlátozott mennyiségű szobái egyikét még ma!

Jó ötlet


Jazzpiknik - Palóznak

A Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában idén augusztus 1-3. között kerül megrendezésre a rendezvény, ami az évek során 3 napos, 4 színpados, 40 koncertes fesztivállá vált.

Induljanak Palóznakra Balatonfüredről, az Akadémia Hotelből! Válogasson csomagajánlataink között.

Tetszik


VeszprémFest 2024

Július 16-20. között sokszínű, igényes művészeti élmény vár Önökre a királynék városában, Veszprémben! A VeszprémFest egy olyan zenei fesztivál, amely nem kötelezi el magát egyetlen zenei műfaj mellett.

Foglalja le szállását az Aura Hotelben, válogasson ajánlataink között!

Megnézem a programot


Színpart - Siófoki Szabadtéri Színpad

Június 16. és augusztus 9. között a Balaton legmodernebb és legnagyobb befogadóképességű (1576 férőhely) szabadtéri előadóhelye újra a Kálmán Imre Művelődési Központ szárnya alatt számos színházi előadással és koncerttel várja a kultúra szerelemeseit.

Foglalja le szállását a Reed Luxury Hotelben, válassza az válogasson Exkluzív nyári feltöltődés és kényeztetés csomagot!

Érdekel

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala